Почитувани доколку барате некоја конкретна информација од нашата компанија за некој продукт или слично, или пак станува збор за некој ваш замислен проект слободно можете да ја пополните подолу контакт формата, нашите администратори во најбрзо време ке Ве контактираат и достојно ке одговорат на вашето прашање.

»Секогаш за ВАС мебел НИКОВ

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Брзи контакти:

mebelnikov@yahoo.com 
Производство Струмица

Моб: +389 75.41 67 44

Тел/факс: +389 34. 34 47 07

Салон Струмица

Балканска бр.2, Струмица